♥Goooooodnatt!

Hallo, har nyss kollat på tv med hela familjen, på mammas sida. Har också hunnit med att duscha & städa hela mitt rum! Men vi hörs imorgon, ha det bäst. Puss & kram.


♥Hissar & dissar!



- Sovmorgon, Hur skönt är inte det lixom? Skit najs då man kan vara uppe exta länge på kvällen innan för att sen kunna vakna sent dagen därpå. Det som inte är lika kul är när man har missat att man har sovmorgon och sedan kommer till skolan långt innan alla andra kommer, men iallafall, Hiss!

- Långa naglar!,
Jag ääääälskar långa naglar, det nästan höjer mitt självförtoende, haha, nej men alltså jag hatar att ha korta naglar, som jag har just nu. Klippte av dom av någon anledning ? Well well.. Mina naglar är så underbara så dom växer ändå ut skit snabbt, helt naturliga! Hiss!

- Elin B, Herregud så underbar, hon är värkligen en bra kompis, för det första så höjer hon ens självförtroende som fan! Och så peppar hon än så mycket så det nästan känns som att man kan klara av vad som helst! Elin jag vet att du läser detta just nu så jag vill bara säga till dig att du är världens bästa! Du borde få pris för en sådan bra kompis. Hiss!


- Höhö, dissar låt, hör inte till -

- Rosa hissar/dissar, jo alltså dom flesta har rosa hissar & dissar skyltar, som dom där uppe, desutom så är dom typ exakt lika dana ? :o Jag menar, hur fantasifullt är det på en skala ? I know, grå som jag har är inte heller så kreativt, men det är iallafall inte rosa & exakt lika dant som alla andras ?! Diss!

- Max,
Haha! En kille i min klass, inget så att jag har något emot honom men.. Han vägrar att berätta en sak som han och Viggo viskar om, plus att den grejen handlar om mig, typ ! Han säger att den nästan handlar om mig, va ? Antingen så handlar den om mig eller inte , vadå nästan ? Fattar inte ett skit, men men.. får väll banka ur "hemligheten" ur honom i morgon! Diss, haha!

- Sista diss, att jag inte kommer på vad jag ska dissa nu ? :o Så det får väll bli min diss antar jag ;) Har ingen bättre diss så.. Jaa.. ibland har man ideér, men dom tar slut efter ett tag.. Så är det iallafall för mig.. Jaja! Diss!


 puss & kram


♥Dagens outfit!


Ingen perfekt bild, men men..
Kofta : Gina tricot
Linne : H&M
Jeans legging : Gina tricot
Örhängen : Gina tricot

puss


♥Något enkelt i ps,



Visst är denna outdit lite söt ? Slängde ihop den alldelles nyss.. Alltså om ni ser allt detta tillsammans så blir det ju riktigt läckert!
Allt kommer från : Skor - H&M, Armband - H&M, "Jacka" - H&M, Sjal - H&M, T-shirt - H&M, Leggings - Bik bok & Randig tröja - Monki.
Nu ska jag börja städa, tråkigt! Puss & kram.


♥Rubriken är.. Heeej

Hej älsklingar! Slutade skolan runt tre idag.. riktigt tråkigt med skola.. Men men.. Ja iallfall så skulle jag igentligen hittat på något med Sopihe idag, men det gick visst inte, i sista sekund. Så jag stack hem, gick en lång promenad med Smilla & nu tvingar modern min att städa mitt rum, sen ska jag duscha, känner mig riktigt ofräsh faktiskt, även fast jag duscha igår, well well. Bloggar senare när jag har något vettigt att skriva om! Tänkte slänga ihop något collage i ps.. Men vi får se hur det går med det, haha. Är inget proffs, kan säkert många hålla med om.. Hehe. Ha det super duper, ! PUSS .
♥Fortsätt läsa & kommentera!♥


♥Gooooooooodnatt


G O D N A T T !
sov gott och dröm sött.
hoppas att ni har haft en bra dag,
bloggar mera i morgon.
puss & kram


♥Inget viktigt inlägg


- Hade tråkigt vid slussen idag.. -
Hejhej, är hemma hos mamma nu.. Blir ingen färgning i dag. Men hoppas att det blir senare i veckan, eller det måste det för jag har skolfoto på fredag.. Men iallafall, nu sitter jag och kollar litev på tv och fixar med bilder. Men vi hörs senare ikväll, eller imorgon. Ha det bra, puss!


♥Brunett så hett!

Ikväll hade jag tänkt att färga håret! Så ska nog snart gå ut och köpa lite hårfärg.. Skit billigt här i bredäng ;) Brunt blir det, eller jo jag skulle nog tro det. Men önska mig lycka till så att det inte går helt snett nu! :s Hoppas hoppas hoppas att det blir bra, men vi får väll se ;) Puss.

♥Lala, hemma hos Hanna.

Hejsan allihoppa, förlåt för dålig upptadering! Ska försöka bättra mig, emn det går inte så bra när man får massa skrattatacker med hanna, då har man inte riktigt den tiden.. Men nu ska jag blogga iallafall. Jo jag sov ju över hos Hanna och som alltid så är det skit kul. Vi kollade på film med Sarha ( Hannas storasyster ) & Jocke, Sarash kille.. Vi kollade på Ondskan, rätt så bra var den.. Tog inte så jätte många bilder men det får ni stå ut med ! Men här kommer dom jag tog iallafall.

Ooh :o varför blir jag alltid så fin på bild -.-, på kvällen.

Hihi, Sarah! Bilden tagen utav hanna, på kvällen.

Hahaha, garvar! På kvällen.

Hanna, inzoomat på morgonen.

Haha, KP äger! På morgonen.

Haha, någon värkar vara lite hungrig ? :p, på morgonen.

♥Shoppashoppa

Okej nu vill ni säker ha ett långt bra inlägg med massvis med bilder, men tyvärr så får ni inte det, eller jo ni får ett inlägg med många bilder och lite text, så här kommer det!


Hanna :)

:D

Älskling & hon dampar på denna bild!

Haha, hemsk bild på mig!

Lyx lunch på donken ;)

Sen var vi bara tvungna att testa dom typ högaste klackarna ;)

Hanna testar blåååå kjooool!

Hehe, jag = drogad.

Hahahahaha!



Haha, min dröööm prins

HAHA, den bjuder jag på

Outfit :
Svart kofta : ingen aning
Vitt linne : Gina Tricot
Svarta Jeans leggings: Gina Tricot
Sjal : H&M
Hjärtväska : Top shop
Skor : Top shop

Garva ihjäl sig

Hanna gungar :D

Jag köpte :

Kofta, super söt : Gina tricot

Örhängen : Gina tricot

Köpte en perfym (den stora) sen fick jag massvis med små på köpet, men gav en till Hanni ;)
: Åhlens
puss hej, hörs i morgon eller kanske ikväll

♥Brist på rubriker!

Godmorgon bloggen, idag ska jag till stan som jag har sagt ett antal gånger... Med Hanna, och det har jag också sagt, hehe. Duschade nyss så nu måste jag stressa lite, måste fixa mig, smink, kläder, hår & sådant.. Men ja.. det kommer bilder och sådant sen! Ha det bra!
C ya!

 


♥Sur som en citron!

http://ulejbro.blogsome.com/images/sur.jpg
Sur, jag är sur just nu, har ingen anledning, bara sur på allt helt enkelt. Sur på dig, sur på mig. Snart kommer jag få ett utbrott. Måste hitta på något sätt att utagera mig på, christian ringde nyss, då var jag sur så jag bara satt och surade.. Haha! Jag hatar att sura men i bland så måste man & det härblev ett helt meningslöst inlägg men jaja.. SUR!

Ingen puss & ingen kram .


♥Väldigt onödigt inlägg

http://snyggmary.webblogg.se/images/lips2_190628586.jpg

- Onödig bild -
Jo vad händer i i helgen då ? Jo jag sticker till stan med Hanna älskling. Sen så sover hon här, eller jag hos henne. Sen på lördag ska jag nog träffa några och förhoppningsvis färga håret ;) enkelt brunt bara. Hm.. ja det var väll typ det.. ? Skriv gärna vad ni ska göra i helgen, så får man lite ideér! Oscar ringde mig förut och fråga om jag ville hänga med dom ett tag, alltså chriatian & oscar. Men orkade faktiskt inte det.. Så jag sket i det bara för att jag är så trött .. Somnade faktiskt på bussen, haha! Aja, nog om det.. puss!

♥Mycket på en dag!

Åh, hej älsklingar, förlåt så hemskt mycket för dålig upptadering! Men nu kommer ett långt inlägg med många bilder, jaa.. vi börjar  med skolan då, vi var på "utflykt" till södersved, något skummt ställe & det var skit tråkigt. Men sen så slutade vi kl 12 vilket var rätt skönt. Sen gick jag hem och packade till pappa, sen åkte jag buss till slussen, men inte hem till pappa uatn jag skulle till Gröndal för att träffa tjejgruppen som jag inte träffat på länge! Så det var kul.. Sen så var jag med Pernilla, Hanna & Anna, tre knasiga figurer, haha. Sen åkte jag hem.. runt sex ? ch sedan flammasade jag med Towa & vi snackade om det senaste svallert, hoho. Men nu kommer det bilder!

Södersved / skolan

Sopihe ;)

Södersved!

Mini golf ;)

Tjejgruppen

Alla förutom Lotta, känner mig lite kort ?

Lovelovelove!

Haha, den bjuder jag på !

Efter, med brudarna!

Hanna, Anna, Pernilla & jag! Jag & Hanna är kortisar!

Haha, knas!

Älskar er!

Haha, hemsk bild men den bjuder jag på ;)

Jag!

puss & kram!


♥Godnattgodnatt..


- Underbar låt på något sätt, men samtidigt väldigt hemsk.. Ken Ring -
Hade tänkt att borsta tänderna & sminka av mig snart.. Så hörs vi självklart imorgon! Ha det topp!


♥Älska älska älska !


- En bild bara, hör inte till texten -

. Det finns någon jag älskar, älskar väldigt mycket, saknar han som fan & vill träffa han. Der var han som gjorde mig glad när jag var ledsen, det var han som alltid var där för mig & stöttade mitt självförtroende. Min alldeles egen bror, jag älskar älskar älskar, det kommer jag alltid att göra . Om du läser denna text just nu, ta åt dig utav orden, för du vet vem du är .


♥Är man kreativ så.. !



Målade även naglarna, men det kanske ni får se lite senare :)
BIG MAMA KYSS!


♥KLIPPA! OCH, KLISTRA ?

Nu hade jag faktiskt tänkt att klippa i något tyg, blev inspirerad utav Elli på hennes blogg. Så jag tänkte göra något liknande, resultatet får ni se sen! :D kyss.

-Underbar låt!-

♥Hjärtat får bli rubrik

Heeeej! Sitter här och smaskar lite på djungelvrål, I love! Ska snart typ städa sen duscha.. Men bara för att jag vet att ni älskar bilder så får ni en här, dagens out fit!


puss & kram

♥Har ingen bra rubrik...

Godnatt älsklingar, känner inte för att vara uppe så länge till, men imorgon har jag iallafall sovmorgon. Men som sagt, jag är helt slut men jag ska nog tvätta håret nu.. sen så kollar jag kanske på tv, sen sooova ! Men som vanligt så smsar jag i typ en timme, annars kan jag inte sova, jobbigt. Men godnatt nu. puss.

♥Mycket på en gång!


- Bild, tagen nyss -

Som ni säkert har märkt så har jag börjat blogga allt mindre, men den senaste veckan har jag värkligen haft svårt för att hitta på vad jag ska skriva om, så här kommer ett inlägg om vad som helst, helt meningslöst! Jo kan väll prata om helgens planer ? Haha. På lördag så ska jag nog till stan med min älsklins Hanna, saknar henne så det ska bli grymt kul att träffa henne. Sen på söndag hittar jag nog på något, kommer iallafall värkligen inte stanna hemma ! Det är säkert. Och på fredag.. Ska jag antingen till så kallade tjejgruppen eller så skulle jag typ på middag hemma hos pappa, för det blir sista dagen sen åker Fern tillbaka till Thailand :´( Men hon kommer tillbaka så fort hon kan ! jaa.. det var väll det, ha det topp. Kyssen!

♥Modell ? Nej nej!



Nike då, hon tycker att jag liknar en modell på denna bild ? Haha, lilla gumman, skulle nog aldrig kunna bli en smal, lång & perfekt modell. 


- Btw, favorit låt just nu -

kyssen
 

♥Outfit & spanska!

Hej sötisar! Idag slutade jag runt tre.. och vet ni vad ? Jag hade spanska idag, första gången, och det var rätt kul.
Men iaf, här kommer dagens outfit & face look !



♥ Svarta jeans leggings - Gina Tricot
♥ Rosa linne - BikBok
♥ Vit tjocktröja - H&M
♥ Brun väska - H&M

puss & kram

♥Goooooodnatt!


Säger godnatt nu, för nu ska jag duscha och har ingen tid att säga det senare, men jag bloggar självklart imorgon.. Så kom med lite förslag om vad jag kan blogga om ? Jaja, godnatt! puss, älskar er!

♥Dagens fråga!

Kommer inte på något att skriva om, men men bara för att jag inte ska tappa läsare & så att ni inte ska tycka jag upptaderar för lite, så måste jag blogga nu,.. Hehe, Men ja.. jag kör väll någon liten fråga då, som ni gärna får svara på :D Så frågan är.. Vad skulle du helst vara,


Riktigt fet eller riktigt mager ?

puss & kram


♥Korsö med bilder!

Hejsan, nu har ni väntat länge på att jag ska blogga va ? Jo självklart ska jag göra det, så här kommer bilder!


Anton och oscar i bakgrunden, i väntan på båten

Några utav killarna

Leo, marcus & viggo,
haha kolla in marcus min!

Någon knasig bild på mig som Julia tog,

Suddig Julia och Leo, kolla hans min, hahaha!

Viggo

Oskar, min mentor, han har grymt stor fötter, storlek 49!! Kolla skillnaden lixom!

Vatten ?

Emma, så himla vacker!

Julia och jag hittade ett mini land, haha!

Och sjut - pang - pang - grejor !

Julia & jag

Vi igen

Ser ju bara liite drogad ut -.-

Bjuder på den kan man lugnt säga!

Mia, alltid lika fin.

Utsikt (nedanför fyren)

Minimäniskor där nere (uppe i fyren)

Jag uppe i fyren ;)

Hanna, Julia & jag

Trappa ned, hur lång som helst!

Alla i vårt rum!, Emma, Lousie, Hanna, Elin, Mia, Jag, Julia & Sopihe!

Igen, lite knas denna gång.

Hanna, Emma och jag töntar oss lite, hehe.

Haha, Julia & jag!

Waah! Kolla vilka läskiga fötter jag har!

Emma, haha, typ letar efter sin ficklampa ?

Emma, du ska veta att du är helt underbar! Älskar dig .

Oskar & Eva, mina mentorer.

Haha, sopihe med Leos keps!

Ja.. det var väll dom bilderna.. Det var iallafall jätte roligt på Korsö, det var ungefär som ett "livskunskaps - läger" kan man väll säga, men som sagt, det var jätte kul.. Bloggar senare, när jag har något att blogga om!
puss & kram


♥Låter bilderna tala för sig själva















saker jag fick :







(och pengar)
och så här såg jag ut:



jaa.. det finns mer bilder som jag inte hinner att lägga upp, imorgon så åker jag till korsö med klassen, kommer övernatta där så jag kommer inte kunna blogga, men gör det när jag kommer hem, puss och kram.

♥Bilder kommer senare!

Hejsan, det har vart en härlig dag, och bilder kommer senare!

♥Mager?äta?städa?

Hejsan sötisar, har haft riktigt tråkigt eftersom jag har typ städat, både badrummet & mitt egna rum! Snart kommer gästerna, ja eller kl sex kommer dom. Hoppas jag får fina presenter, mohaha! Eh.. ja det var väll typ det.. Men nu tvingar min mor att jag ska komma ner och äta, hon är typ orolig för att jag äter för lite, hon tycker att jag är aldelles för mager ;/ Jaja, måste väll äte lite, för hennes skull ? -.- ha det topp, hej hopp!



nej så mager är jag faktiskt inte .
puss

♥Hipphipphurra till mig själv!

Hejsan sötisar, och tack till alla er som grattat mig. Ja vad fick jag nu då ? Jo jag fick en kamera! Woho, och så fick jag massa pengar & ett gulligt armband, jag kommer få mera grejor senare under dagen men det var iallafall allt jag fick för tillfället. Ni ska få bilder senare ikväll, på vad jag har fått och så ska jag ju ta några foton med min nya kamera! Och sen imorse satt Lina och filurade framför datorn, och nu så såg jag att hon har skickat en grattis bild. Så här kommer den :)


Tack så mycket Lina!

puss & kram

♥Bilden säger väll allt ?



puss & kram

♥Ska måla naglarna...

Japp, nu ska jag måla naglarna igen, tröttnade på den gammla färgen plus att det börjar försvinna.. så nu hade jag tänkt att måla naglarna eftersom jag tittat klart på filmen, fukcing åmål. Och gud, det känns helt sjukt att jag fyller år i morgon, hoppas jag att jag får många fina presenter, för igentligen det är väll typ det roligaste när man fyller år, 75% av hela födelsedagen är ju presenterna, sen är det ju typ stämmningen och allt annat shit.. Men nu ska jag titta lite på tv & sedan ska jag väll sova ? Haha.. eller inte.. aja, puss & kram, love love!

♥Nackanackanacka!

Tjabba sötnosar. Har vart i nacka hela dagen, jobbigt men kul. Jag köpte en svart tjock tröja och Lina köpte en kofta. Kändes lite onödigt att köpa något mer eftersom jag ändå fyller år imorgon, så då får jag väll kanske lite kläder eller något.  Men jaa.. jag tog inte så jätte många bilder, men bilderna kommer iallafall här :


Vi åt glass, skit god .

Denna tröja tyckte jag var super duper fin men dock så var den för stor..

Jag & Lina.. Haha, hemsk bild, I know!

Igen, lika hemsk.

Detta var dagens out fit!

Och detta var dagens köp.
Men nu ska jag typ titta på Fucking Åmål, världens bästa film fan! Så vi hörs, puss hej.


♥Nacka - köpa kläder

Godmorgon alla söta bloggläsare, hade tänkt gå ner och äta lite frukost nu, sen senare idag så ska jag typ till nacka, med Lina. Lina ska köpa ett par jeans & typ en kofta av något slag.. och jag ska köpa en tjocktröja och sen får vi se om det blir något mer .. Jo men nu ska jag äta frukost och sen ska jag fixa mig! Tjohejsan!

♥Knaaaaaaaarkar!


Sitter & knarkar denna låt, knarkar, det låter väll lämpligt ? Är på knas humör, ni får stå ut med det!
puss & kram

♥Barnsligt söta tröjor!









puss & kram

♥Hur naturlig är du?

Du har:
(x) Mascara över 100 kr
 (x) En plattång
 ( ) En locktång
(x) Designparfym

( ) Fondation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika sminkborttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
 ( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
 ( ) Parfym över 300 kr
Du:
(x) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag

( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
 ( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
 (x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
 ( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Du har:
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning

( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig

puss & kram


♥Hissar & dissar!



Kläder, woho, jag äälskar kläder! Haha, jovisst alla kläder är ju inte så snygga men ändå, I love! Hiss!

Brunnen, haha! Ingen i hela världen vet ju vad det är men men.. Jo men det är ett litet hus som ligger på min skola, där kan man vara och chilla, spela spel typ, spela pingis & så kan man köpa typ mat, eller mackor & dricka typ Hiss, haha!

Pucko, Jag ääälskar det! Så himla gott fan! Skulle kunna dricka tusentals sånna nästan! Tjoho, jag älskar värkligen det, och på måndag, när jag börjar skolan nu efter helgen, så ska jag lätt köpa det, på brunnen, haha. Hiss!



Folk som smaskar, hur äckligt är inte det ? Och det är ju inte så att man vill säga till och bara " Eh, ursäkta men kan du sluta smaska, det stör väldigt mycket!" Visst, det är klart att man kan göra det, men det känns ju lite knasigt ändå.. diss!

Adidaströjor, hatar det! Jag menar, det är ju inte ett dugg snyggt tycker jag, fine man kan ha på sig det ibland, någon gång typ hemma eller så. Men ute, usch nej. Jag menar inte så att jag har något emot folk som har det men ändå, det är inte snyggt, diss till adidaströjor!

Facebook, jovisst det värkar kul när man ser det på andra, och jag har många gånger försökt bli medlem, men det funkar inte, sidan knasar sig och det står något konstigt, just därför dissar jag facebook.


puss

& kram


♥Kubb & städa...


Hej älsklingar, idag har det vart skola, såklart. Vi ( Jag, Hanna, Emma, Elin, Mia & sopihe, några fler ) skulle typ hjälpa till och städa ut ur ett idrottsföråd, riktigt tråkigt var det, men men.. Sen spelade vi kubb fast jag var typ inte med, men ändå. Det var en helt okej dag, men jag är glad att veckan är över & att helgen kommer, wihoo! puss hej, ha det bäst
!

♥Godnatt älsklingar!



Hallå hallå, har nyss duschat, kännde mig så ofräsh efter att ha badat i havet! Men iallafall så nu sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig i morgon, kläder, ett stoort problem kan man lugnt säga! Alla mina såkallade "favorit" kläder ligger just nu i tvätten och min kära mor tycks aldrig tvätta! Jaja, jag hittar säkert några lämpliga kläder tills imorgon, måste ju kolla vädret också. Men nu säger jag iallafall godnatt för detta blir kvällens sista inlägg skulle jag tro, så ha det bäst, sov sött och dröm om mig! Haha , puss.

♥Woho, min nyckel!


- bild tagen från google -
Yes! Har hittat min nyckel nu, den som har vart borta så länge.. Blev lite trassel idag därför att jag inte hade någon nyckel och lina skulle hem till sin kompis, så jag fick åka buss och så hade typ towa hämtat den och jag vet inte vad, men jag är iallafall väldigt glad över att den är tillbaka. Så nu måste jag bara hitta någon slags nyckelband :s för annars kommer jag tappa bort mina nycklar igen! Men iallafall, ska väll typ äta snart.. så vi hörs. puss & kram!

♥Troligen årets sista bad

Japp, som det står i rubriken så var nog detta årets sista bad, alltså jag badade idag som kanske dom flesta försår. Det var super mysigt men ändå ganska kallt, även i luften ! Jag tog riktigt många bilder, vilket jag är stolt över, nog om det, här får ni se bilderna

Så himla fin bild!

Hihi, sötis Mia & några andra ..

Woho!

Först blev det bara att doppa benen ..

.. Men sen.. ja då hoppade vi i och badade för fullt !

Oh yes ! I'm soo hot, you know?!

Olala, hur kan jag bli så himla fin på varje bild -.-

Jag..

Emma sötnos !

Äta mat, dock så åt jag inget .

Haha, Elins hår & jag !

Emma & Jag, och jaa, jag började garva !

Mia, så himla fin!

Först så loga jag fint ..

...Sen var jag bara tvungen att tönta mig lite !..

..Och sedan lite till..

...Men sen hängde Elin på, lite ! ...

Jaa.. det var väll allt för nu, men bloggar sen såklart, ha det bäst, flodhäst!
puss

♥Justja, jag glömmde..

Jo glömmde att tilllägga i inlägget med "skolan" kan man väll säga, för jo det var rätt roligt kom jag på, jag sitter i samma bord som Hanna W (från gammla klassen), Oscar (gammla klassen) Mathilda & Isabelle, två helt galna tjejer! Haha, gissa om jag garvade när dom höll på, bara för sköna! Men det var super kul att få träffa alla, har saknat mia & elin super mycket, så det var ju kul att få vara med dom och så.. Men vi gick mest igenom regler och sådant, och imorgon ska vi typ på någon slags utflykt, så jag kanske kan ta några bilder, haha! Men det var väll det.. Puss & kram, love you!

♥Utkast: Förlåt för ...


- Haha, bamse shorts, I love, har haft dom sen jag var liten! -
Förlåt för dålig uppdatering, men nu när skolan börjat så finns det inte lika mycket tid, men jag ska ändå försöka skriva och lägga in lite fler bilder, det gillar ni väll ? Så bara därför så kommer en liten bild på hur jag ser ut just nu, btw sitter och smsar med en sötnos & ni kommer inte få veta bem det är, mohaha, feel the paint! puss & kram !


♥"Första" dagen

Hej! Kom nyss hem från skolan, "första" dagen kan man ju säga, det var väll helt okej, men nu ska jag duscha så jag skriver ett inlägg senare, puss hej!

♥Hade lite tråkigt bara..



puss & kram

♥23/08-97, födelsedag

Åh, nu är jag hemma från skolan.. Det var ju tråkigt, men kul att träffa alla. Och vad jag värkligen vill just nu är att shoppa! Men det känns lite onödigt eftersom jag ändå fyller år snart! Hoppas jag får mycket kläder, mohaha!
 BIG KISS

♥Skolan om en timme!

Japp, börjar skolan om en timme, så jag ska väll ta och fixa mig lite.. Ska bli kul att träffa alla igen, dock inte lika kul att sitta och lyssna på regler & shit! Ha det gott, vi ses! puss

♥Promenaden



- 1 - towa, 2 - jag & smilla, 3 - smilla & träd -
Okej, det blev inte så lång promenad, men ändå. Towa hänkade men hon gick mest och pratade i telefon. Shiit! Jag börjar skolan om tre timmar! Det är ju helt sjukt, och riktigt tråkigt plus att jag inte vet vad jag ska ha på mig, vilket är väldigt jobbigt! Jaja.. hittar säkert något.. puss & kram

♥Söta lilla pudel!

Hejhej, nu tänkte jag vara lite snäll och gå ut med min lilla pudel, Smilla. Kanske tar några bilder, får se hur det blir med det... Men jaja, vi hörs så bloggar jag självklart senare! puss & kram

♥Godmorgon!




- Två bilder från skåne, tagna från Linas blogg -

Vaknade ganska nydligen och nu sitter jag och kollar på lite tv.. Ska väll antagligen fixa mig lite senare.. Eftersom att jag börjar skolan, men det är inte förns kl 5. Bloggar mer senare när jag har något att blogga om! puss .

♥Just nu : Pink nails!



- Målade naglar, rosa -
Hinner med ett sista inlägg innan Lina ska ha datorn, har suttit och fixat mina naglar! Det blev super snygg tycker jag.
puss & kram

♥Flippar på en sak!


-Min lilla bebis & mina älskade äkta naglar -
Just nu sitter jag och kollar på dexter, wiho! Och jag får flipp på att jag inte har några pengar på mobilen, finns en person som inte har comviq som jag gärna vill smsa med.. Hemlis! Aja, detta blir nog sista inlägget för ikväll, så vi hörs imorgon, då skolan börjar -.- !  kyss


♥Mycket på en gång!


- Bild jag tog idag, -
Nu har jag möblerat om! Woho, det blev super snyggt. Ni får väll se det någon gång, men inte idag :D När jag skulle bära min vita byrå.. gissa vad som hände, jo jag klämmde min tå, självklart, det började blöda rätt så mycket! Well well, btw Towa har försökt ta hål i örat, med en nål. Tycker det ser hemsk ut att sticka igenom en nål i örat, men iaf det blev typ misslyckat så hon ska göra om det snart, alltså hon har redan tre hål i öronen men vill ta två till & så ska hon ta ett tredje hål på mig, någon gång.. Hehe, ganska läskigt! Aja, ska gå och kolla på film eller något nu, PUSS!

♥Så, äntligen,



Nu har jag städat klart! Gick snabbare än vad jag hade trott, och senare ikväll kanske jag ska möblera om, trivs inte med hur det är nu. Men vi får se.. :) puss & kram

♥Städa,städa,


Som ni ser har jag ändrat min bakgrund, nu till hösten tycker jag att det är finare med denna färg än den ljus rosa som jag hade förut, och dessutom alla har typ rosa, så jag kör på lite annat! Men nu måste jag ta tummen ur röven och städa mitt rum, men bloggar självklart sen! big kiss

♥Saker jag önskar mig


Saker jag önskar mig när jag fyller år, här kommer en lista!


1. En svart skinnjacka, har spanat in en super snygg som kommer från H&M !
2. En kamera, något jag värkligen vill ha, är i stort behov !
3. Pengar, vem vill lixom inte ha lite extra pengar i plånboken ?!
4. Blommiga kläder, jag älskar blommigt, så jag gillar blommiga kjolar m.m (små och söta blommer, inte stora och klumpiga) !
5. Stora stickade koftor !
6. Stora tjock tröjor !


Det finns mycket mer jag vill ha, men det kommer jag inte på just nu!

puss & kram

♥FixaFixaFixa

Hejsan, nu har jag tagit ett långt bad så nu ska jag väll fixa migg lite, som bl.a fixa naglarna, städa rummet och sådant... Men vi hörs för nu ska jag fixa allt det där jobbiga! puss och kram

♥Godmorgon,



- Fixade något enkelt i picasa snasbbt -
Jag vaknade sjukt tidigt idag, typ halv sju!! Men men.. Har legat och fått sms från en okänd person, så det har jag legat och klurat på vem det kan vara. Jaja, vem bryr sig igentligen ? Som ni säkert vet så fyller jag år om sex små mina dagar! Woho, längtar.. Well well, nu ska jag lägga mig i soffan och nörda framför tv:n, puss & kram

♥Låtar i min mobil,



Qbn flow - Dagboken



Pitbull, Trina & Young boss - Go girl



Jacco - Vår betong



Ison & Fille - Ikväll är vi kungar



Tokio hotel - Lass uns hier raus

Haha, aa det där är iallafall lite av vad jag lyssnar på, jag har ganska blandad musiksmak som ni kanske märker :)
puss & kram

♥Idolbild!

Woho! Jag har ju fått en idolbild från Hanna, den är super fin, tack Hanna älskling!



Om du också vill skicka in en "idolbild" till mig, skicka den då till
[email protected]

love you, bye!


♥Bilderna från The voice,


Hihi, Elli älskling!

Mini man!

Haha, Christian!

Sidan utav scenen!

Oscar & Christian!

På kvällen, precis innan tårgasen..!

puss & kram

♥Stå aldrig längst fram!

http://www.thedancedivision.com/CMS/images/the_voice_logo.jpg
Hej! Har ni saknat mig? Jo klart ni har, men jag kom nyss hem för jag har vart hos mina kusiner! Men nu ska jag iallafall berätta om the voice! Woho, det var super kul, jag var där med Elli, Christian & Oscar! Vi lyckades komma allra längst fram, precis vid staketet, men gissa vad som hände!? Christian den lilla minimamnnen, han är kort så han fick nästan ingen luft, han var nära på att svimma, så han blev överlyft av "säkerhets vakterna", Min kära Elli blev också överlyft, hon fick ett asmaanfall, och jag vet inte riktigt vad som hände med Oscar, men jag lyckades iallafall komma igenom hela klumpen med folk och komma ut, jag pallade inte stå kvar där för alla puttades så grymt mycket, så jag blev alldeles yr. Sen så hittade vi inte Christian för Elli hade hans mobil, knasigt. Så vi letade efter han i nästan två timmar! Men sen tillslut hittade vi honom, pjuh! Sen så gick vi runt lite, och sen gick vi till max, sen gick vi tillbaka och stod på en stenmur kan man säga, och bakom den fanns en buske, och rätt som det var så var det någon som höll på med tårgas, så alla kutade mot oss och ner i busken, inklusive oscar & christian, men lilla jag & lilla Elli stod kvar och dansade, haha! Det var skit kul. Ja.. det var väll det, jag laddar upp bilder när jag kommer hem till mamma, puss & kram


♥The voice,

Kom nyss hem, skriver ett inlägg imorgon!
puss & kram

♥Godmorgon,

Godmorgon sweethearts! Vaknde ganska nydligen och nu sitter jag och kollar på tv.. Ikväll ska jag ju självklart på The voice, med Elli, men vi kommer säkert träffa några som vi känner där, woho! Ska bli grymt kul. Ska äta lite frukost nu, men jag bloggar senare, puss hej!


♥Godnatt,

http://www.humor911.se/pub/articles/pictures/1235.jpg
- Bilden är tagen från google -

puss & kram

♥Sjukt bra låt.


♥Fyfasen!...


...Börjar skolan på tisdag! Ovanligt tidigt är det också.., Vem gillar igentligen skolan ? Gå upp tidigt varje morgon.., svåra uppgifter och sådant! Gud så tråkigt, jaja, det är väll något man får stå ut med ? Just nu sitter jag och kikar runt lite på playahead... Har rätt tråkigt men men...
puss & kram

♥Ungis08, självklart!


- Sötaste bilden idag & även ända bilden idag -
Hejsan älsklingar, kom nyss hem, har såklart vart på ung08! Woho, det var rätt tråkigt i början men sen i slutet så blev det skit kul! Jag var med Nike, Hanna ( fast hon åkte hem precis innan allt hände :( ), Oscar, Christian, Max & Isak två riktigt sköna grabbar! Det började spöregna och hagla som fan! Haha, hagelsakerna var hur stora som helst!
 Föresten, vilka ska på The voice imorgon, skriv en kommentar!
puss & kram, love!


♥Älskar folket!

Det jag skrev om ingarö, det är bara min åsikt. Jag älskar allt folk på ingarö, det gör jag. Men det är bara min åsikt jag har om själva stället.. Kände bara för att skriva av mig, för bloggen är ju som en "dagbok" där jag skriver ner tankar & allt som händer.. Förlåt alla upprörda som tycker att jag är taskig nu, jag gillar värkligen folket och sådant! puss & kram

♥Hemma..

Hallå halli! Kom nyss hem till pappa, kallt & regnigt är det ute, usch usch, aja man börjar märka att sommarlovet tar sitt slut, btw jag fyller år inte nu på söndag utan nästa söndag 23/08. Och sen vill jag bara säga en sak, vissa klagar på vad jag skriver i bloggen och på hur jag ser ut och skit, men men.. Jag skriver exakt vad jag vill och ser ut exakt som jag vill, tjoho! :D
puss & kram, love you !

♥Hiss / Diss



Skinnjackor - Något som jag älskar, det är så himla snyggt och det kommer jag antingen köpa eller så får jag det i födelsedagspresent efter som jag fyller år snart! Mega hiss!

Sommaren - Sommaren äger ju ! Vem gillar inte sommaren lixom! Sol, bad, grilla, ung08, och massa annat! Men snart är sommaren slut, det suger! Fet hiss!

Ung08 - Woho! Det äger ju, stora och små, man lär känna nya kompisar, upptädanden och har riktigt kul, go ung go ung! Big big hiss!



Ingarö - Höhö, skrev ju ett långt inlägg om det nyss, så jag behöver nog inte skriva så mycket mer... DISS!

När mobilen laggar - Ganska onödigt att ha det här på dissar listan men det är faktiskt något jag stör mig väldigt mycket på, när man tillexämpel skriver ett sms, så flippar mobilen och sen så kan den stängas av, DISS!


puss & kram, nu drar jag till pappsen igen!
Regn - Blä blä för det, när man tillexempel har plattat håret, så blir det helt cpat! Gosh big diss till regn!

♥Fucking Ingarö


Hej, nu är jag hemma hos mamma, och när jag åkte buss hit så insåg jag hur mycket jag värkligen hatar ingarö, jag ville aldrig flytta hit men var tvungen. Jag förstår värkligen inte hur man ens kan gilla fucking ingarö ? Det finns inget att göra här, allt är bara skog, skog och ännu mer skog, allt var så jvla mycket bättre hemma i gröndal, varje gång jag åker till Ingarö mår jag fan illa! "Centrum" består utav två affärer och en skit liten pizzeria, är det där man ska hänga eller ? Nej tack! Skolan här suger! Gröndalskolan var så himla mycket bättre! Första dagen jag började i den nya skolan, så var jag hatat! Usch, hatar! Ingarö suger! förlåt men jag var bara tvungen att få skriva av mig!
Varför måste jag bo på fucking jävla Ingarö!?- Hata, hata, hata!

/alva

♥Drar nu! Se ya!

Ska tagga snart, men hinner med en liten lista innan ;)

Senast :
Du åt? Någon god mat som fern lagat!
Du drack? Vatten
Du kramade? Elli
Du shoppade med? Oj, kommer inte ihåg, det var länge sen.
Du snackade med? Towa
Du tittade på tv med? Towa
Du satt vid datorn med? Towa
Du sov med? Smilla, haha
Du senast såg på bio? Länge sedan
Du skrattade med? Ung 08 crew
Du brottades med? hahaha, ingen aning, säkert hanna, haah

Vad ska du göra imorrn? tar dagen som den kommer
Vad har du gjort idag? inte mycket
Va det skitkul? nej :o
Vad vill du ha? allt möjligt
Vad har du för mkt av? vet inte, sms kanske ? haha
Om du fick ändra en sak på dig själv? håret, absolut
Är du singel? jo
Är du kär? nepp
Hur många har du gillat samtidigt? aj då, vet inte riktigt
Var du tsm med någon då? -
5 viktiga saker hos en kille? mycket.. Jag är kräsen ;)
Vem vill du slå just nu? ingen ;o
Vart skulle du helst vilja resa? thailand!
Vad vill du göra nu? för mycket
Ska du göra det? det tror jag inte
Planer till helgen? röja loss, haha!
Har du mer en 5 tröjor? japp
Har du mer en 2 byxor? japp
Vem saknar du mest just nu? emilia
Det ord du använder mest? skoja ba, och lite mer ;)
Vill du sova nu? nej, är ju as pigg nu :D

puss & kram, love ya!

♥Hem till mamma

http://1.bp.blogspot.com/_WFBYwhYIXlA/SmhT6xnDTUI/AAAAAAAAA7g/n9tMegHrTxg/s400/Smiles.jpg
Godmorgon bloggen, vaknade runt 10 ? Så nu har jag duschat och fixat mig, ska hem till mamma snart och hämta lite kläder och mitt busskort blandannat. Som ni säkert har märk så bloggar jag mindre än vad jag gjorde förut, men det är för att jag är borta på dagarna så jag har ingen tid att blogga, men jag ska försöka att blogga lite mera, lovar! puss & kram



♥Planer - morgondagen


Hej alla bloggläsare, har typ inget att skriva men jag säger väll morgondagens planer. Antingen så ska jag hem till mamma och hämta lite saker, eller ung 08 ? men det tror jag inte. Eller så hittar jag väll på något med någon.. Men imorgon tänker jag iallafall.. sova ut! Har inte fått sova ut på riktigt länge nu! Fortsätt att kommentera, puss och kram!

♥Ung 08, igen!

Hej allihoppa! Kom hem för inte så jätte länge sen, har vart på ung08 igen! Det var roligare idag än igår, dels för vi var mycket fler folk och för att det var mycket bättre väder! Vi var iallafall Jag, Hanna, Nike, Vanja, Filippa, Clara, Elli, Ellis kompis Emi (Emelie), Christian, Oscar & Hans kompis Edwin ! Wihio, det var super kul!


Hanna!

Christian i bakgrunden & Filippa

Nike & Filippa

Chriatian & Oscar

Vanja, Clara, Christian & Oscar

Haha! Hanna älskling
puss & kram


♥Godnatt, sov gott

Hejsan svejsan, sitter just nu och gör nästan ingenting.., tittar på tv och smsar lite. Imorgon blir det typ ung08 igen.. Men ja vi får se hur det blir med det! Säger godnatt nu för jag orkar inte göra det senare, mohaha, godnatt!
puss & kram

♥Idolbild!

Hanna har skickat en idolbild till mig! Super fin, tack så jätte mycket Hanna älskling, men tyvärr så går inte den att läggas upp på bloggen för tillfället men snart så funkar det nog! Om du också vill skicka en "idolbild" till mig kan du göra det till [email protected]

♥Ung 08

Hejsan alla sötnosar, kom just hem från ung08, det var jätte roligt tyckte jag men jag pallade inte vara där så länge, jag åkte dit med Hanna sen så mötte vi Vanja & Filippa. Jag såg Desiree´ Nilsson (Dessie) & Paulina Danielsson (Paow) , Coolt va ? Haha!
Jag tog inte så jätte många bilder... Men men,

Stora scenen.

Filippa, Hanna & Vanja!

pussar & kramar

♥Bilderna från Skåne

Här kommer alla bilderna från Skåne!


Påväg till Skåne, Smilla på bilden!

Huset där Mamma, Micke & Lucas bodde i

Lilla huset där på bilden, där bodde jag, Towa & Lina.

Lina ville spela krocket...

Så det gjorde vi!

Nästa dag så var vi på stranden hela dagen!

Men sen på kvällen åkte vi hem till Anna, Maria, Per & Ale som bor hos sin släkt nere i Skåne,

Då såg jag ut så här,

Hemma hos dom, Lina på bilden

Sen nästa dag skulle vi hem till min & Towas "dubbelfarmor" och då åkte vi förbi (kan inte stava vad det heter, haha!) och sen köpte jag ett par skor, svarta tygskor.

Nästa dag, stranden såklart!

Sola, sola & ännu mer Sola!

Sooola!

Ooh, jag blir brun utav allt solande!

Strand..

Jag hittade coolaste äpplet, med ett hjärta

-

Haha, fin bild på mig när jag är osminkad

Lite tvätt, intressant va ? :o

En bild på mig när jag är sminkad och min morfar & co skulle komma!

Haha, jag ser ut som en gris!

Cykeltur!

Jag cyklar snabbt som vinden!

Towa!

Lucas & Towa, towa-mördarblick!

Steeker på stranden, ser hemsk ut på bilden!

Jag älskar att sola!

Kvällsdopp

Towa

Lina

Påväg till Kristian & Pernilla, min morbor och hans tjej!

-

Och somvanligt så ska jag sola :p

Sista kvällen, och jag & Lina testade med att ha mittbena! :o

Jag i mittbena, Towa & Lina tyckte att jag liknade olsen twins :o

Jag gillade faktiskt mittbena lite.. (Suddig bild)

Påväg hem, hahahahaha!

puss & kram

♥Kör en liten lista här


Ditt namn? Alva Julia Elisabeth Frostander

Födelseår? 1997

Hur Lång är du?  ca 155 cm

Spelar du något instrument? Nej, men jag spelade gitarr

Dina första tankar när du vaknar? Vill sova mer!

Vart befinner du dig just nu? Hemma i bredäng, i sängen

Biter du på naglarna? Usch nej, gud vad vidrigt!

Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?  Vita & svarta

Har du några husdjur?  JSötaste pudeln Smilla

Är du singel?  Japp,

Vem är snyggast?  Jag såklart ? :o Haha

Vem vet mest om dig?  Ingen aning, Hanna säkert,

Vad vill du ha just nu? Godis ;p

Ditt mål i livet?  Få en bra familj och mycket pengar

Rädd för? Mördare, våldtäktsmän och andra skit saker

Hur gammal är den äldsta person du kysst? Vet inte

McDonalds eller Burgerking?  DONKEN !

Sjunger du?  Rätt så ofta

Vad har du för skostorlek? 36-37 :o

Vill du gifta dig?  Ingen aning

Kommer du överens med dina föräldrar? Ibland

Din hårfärg? Någon ful blandning ;s

Skor du hade på dig idag?  Ballerina

Vad sover du i? Olika

Kläder du har på dig?  Vitt linne & Svarta shorts

Favoritårstid? Sommar ?

Favoritmat och dryck? Vet inte :p

Hur svarar du i telefonen hemma? Hallå det är Alva

Hur svarar du i mobilen? Ah hallå ?

Sov du ensam inatt? Jadå, fast i samma rum som Towa & Lina

Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov ?!

Vad var det senaste någon sa till dig? "Kan jag få datorn!?" - Towa -.-

Druckit idag? Vatten, cola, saft

Vad är det för väder hos dig nu? Mörkt så har ingen aning

Godaste glassmaken? Salt lakrits :p

Drömmer du mardrömmar?  Aldrig

Favoritklädsel? Vettefan :)

Favoritgodis? Lakrits

Hur många kuddar sover du med? Två oftast

Längtar du mest efter just nu?  Tills imorgon, ung 08!

Vad luktar det nu om du sniffar lite?  Luft ?

Saknar du någon just nu? Ja! Jätte många!

snus eller cigaretter? Inget,

Vill du ha barn?  Ingen aning,

Längtar du till din nästa födelsedag?  Snart så..!

Är du blyg? Ibland

Tycker du att du har fin dialekt? Självklart, haha!

Tycker du om fester? Alltid ;)

Tycker folk du är snygg? Ja :o ? Haha, nejdå

Har du använt någon hårprodukt idag? Inget ;)

Vad har du för planer till helgen?  Ingen aning , chilla & tråffa komisar ?

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget?  Vette fan ;)

En bra film? Många :o

Vem får en kram? Dom flesta :)

Vem får en puss?  Svårt.., haha!

Sprit, cider, vin eller öl? -

Hund, råtta eller katt? Hund !

Tycker du om din pappa?  Jaa!

Godnatt !

♥Skåne,

Hej! Har ni saknat mig ? Haha, tack för alla fina kommentarer! Kom hem till pappa för inte så jätte länge sen och där kommer jag vara i en vecka.. Skåne var super kul, men när vi skulle åka hem så blev det lite trångt i bilen och vi fick sitta där i två timmar etra.. Inte så jätte kul faktiskt! Aja, bilder kommer imorgon för jag orkar inte lägga upp dom just nu, haha feel the paint! Men som ni kanske sett så har min design blivit helt fucktup, men jag får försöka fixa det när jag kommer hem till mamma för så här kan jag inte ha den !




RSS 2.0